Hirdetés

Megjelent a szeptemberi GameStar!

|

Itt van az ősz, itt van újra, és itt van a GameStar is, itt van újra! Méltóbban nem is búcsúztathatnánk a nyarat, illetve köszönthetnénk az őszt.

Hirdetés

Előfizetőkhöz már meg is érkezett, az újságárusoknál pedig csütörtök reggeltől érdemes keresni a legfrissebb GameStart! Címlapunk önmagáért beszél: szeptember számunk fókuszába a Need For Speed: Shift került, melyről Boe jóvoltából részletes tesztet olvashattok. (Az új NFS epizód egyébként több szempontból is meghatározza szeptemberünket, elég csak közelgő nyílt napunkra, vagy aktuális előfizetői akciónkra gondolni!) Nem utolsó sorban pedig egy megkönnyebbülést hozó sóhajtással emlékezünk meg arról, hogy sikerült a háromszáz pályamű elemzésének végére érni, s cikkírói pályázatunk végeredménye bárki számára olvasható. Ezúton is gratulálunk!

Van itt persze még számtalan érdekesség és izgalmatosság: az Aion bétájának végére már a szerkesztőség több tagja is beesett, így több szem többet lát alapon segíthettünk Gyunak összerakni a végső tesztet a játékról. Teszteltük a Batman: Arkham Asylum-ot is, melyet kiváló szerzőnk nem ódzkodott az év eddigi legjobb játékának titulálni. (Igaz, ezt - nem kevés szarkazmussal - már januárban is megtette, a Saint's Row kapcsán.) Teszteltük a Colin McRae: DIRT 2 konzolos verzióját, mely - a decemberi PC-s megjelenésre várva - afféle bétatesztnek-előzetesnek is felfogható, illetve a Guitar Hero 5-öt és a Halo 3: ODST-t. Előzetes rovatunkban a Blizzard triumvirátusa dominál, a Diablo 3, Starcraft 2 és a World of Warcraft: Cataclysm, illetve a magyar ipar új reménysége, a kiváló King Arthur.

Ehavi teljes játékunk a Freak Out: Extreme Freeride - tudjuk hogy még csak most ért véget a nyár, de proaktív módon mi már a télre készítünk fel Benneteket!

Mielőtt azonban az egész tartalomjegyzéket megzenésíteném, íme maga a lista, mindazoknak, akik szeretik a listákat:

Bemelegítés
DVD-tartalom
Aréna

Újdonságok
Fogyásra kényszerítették a PlayStation 3-at
Hírek
BlizzCon 2009
World of Warcraft Cataclysm
StarCraft II
Diablo III
King Arthur
Avatar
TOP 10 koopetatív játék
Colin McRae: DIRT 2
Shattered Horizon

Játékbemutatók
Need for Speed: Shift
Egy duplakávé mellett... Juhász Viktorral és Pozsonyi Zoltánnal
Aion: The Tower of Eternity
Batman: Arkham Asylum
Mini Ninjas
F.E.A.R. 2: Reborn
Section 8
Hearts of Iron 3
G-Force
Tales of Monkey Island - Chapter 2: The Siege of Spinner Cay
Runes of Magic Chapter II - The Elven Prophecy
Guitar Hero 5
Halo 3: ODST
Játékvásárlási tanácsadó

Mélyvíz
Hírek
Cooler Master Hyper TX3, Galaxy GeForce GTX 260+ 896 MB
Sennheiser HD448, Samsung SyncMaster F2380
Csúcsragadozó az MSI-től: MSI P55-GD80
A Nehalem másodvirágzása: Intel Lynnfield
Vásárlási tanácsadó

Belemenés
Tízéves a GameStar! #9
Öreg tégla a zsebünkben: 20 éves a GameBoy!
Álmodtál egy világot magadnak?
Másvilág
Következő számunkból

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)