Hirdetés

Megjelent az augusztusi GameStar!

|

Tüzijáték köszönti az augusztusi GameStar magazint, de már egy nappal hamarabb, szerdán kapható az újságárusoknál!

Hirdetés

Így igaz, augusztus 19-étől (szerda) megvásárolható a GameStar magazin legfrissebb száma! Címlapon a Wolfenstein, melyet az elsők között tesztelhettünk le, de ezen kívül számtalan egyéb érdekesség akad: bétateszteltük a Gothic sorozat fejlesztőinek új játékát, a Risent, zaftos részleteket közlünk a közelgő Command & Conquer 4-ről, az Assassin's Creed 2-ről, illetve a Dead to Rights: Retribution-ról. Ajándék teljes játékunk a könnyed nyárvégi vérontásra vágyók számára ideális Jeanne d'Arc hack 'n slash.

 Miért fontos, hogy megvásároljuk a GameStar magazint? Mert egyrészt ennyi luxust igazán megengedhetünk magunknak, másrészt kár lenne lemaradni erről az igazán kiváló sajtótermékről, melynek még tüzijátékot is rendeznek. Azért a tüzijáték tényleg nem lehet véletlen, igaz? Igaz.

Akinek még ez sem lenne elegendő indok, hogy holnap reggel az első útjába akadó újságárusító helyen megvásárolja magának az augusztusi GameStar magazint (és ezzel rögtön jegyet váltson az "igényes sajtóterméket olvasók" illetve a "kiváló ízlésű, finom és decens gamerek" halhatatlan panteonjába), az tekintse meg ismeretterjesztő diasorozatunkat a meg nem vásárolt, újságosnál hagyott, vadon élő GameStar magazinok ijesztő és titokzatos életéről! Csitt, kezdődik.

Ismeretterjesztő diasorozat a meg nem vásárolt, újságosnál hagyott, vadon élő GameStar magazinok ijesztő és titokzatos életéről

Köszönjük a figyelmet. Reméljük immár mindenki átérzi, hogy miért fontos elmenni az újságárusokhoz, és megvásárolni az augusztusi GameStar magazint. Az otthon szerető melege fontos ezeknek a kedves kis sajtótermékeknek, hogy ne váljanak falkákba verődve járókelőket terrorizáló, megtévedt vadállatokká. Mielőtt bemutatnánk, hogy milyen harmonikus is tud lenni az élet egy jól tartott, szeretettel óvott és gondozott augusztusi GameStar magazinnal, lássuk a lap tartalomjegyzékét, mely önmagáért beszél kvázi. 

 

Újdonságok
ComicCon 2009
Hírek
Dead to Rights: Retribution
Risen
Command & Conquer 4
Silent Hunter 5
Játékok a láthatatlanban: Augmented Reality
Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition
TOP 10 második világháborús játék
Új infók: Assassin's Creed 2

Játékbemutatók
Wolfenstein
Egy kávé mellett... Andres Bordeu-val
Bionic Commando
Anno 1404
Guitar Hero World Tour
Ghostbusters
Fallout 3: Mothership Zeta
Virtua Tennis 2009
Tales of Monkey Island - Chapter 1
Zeno Clash
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
G.I. Joe
Játékvásárlási tanácsadó

Mélyvíz
Hírek
ASUS P7P55D Deluxe
Sapphire HD4650 1GB AGP, WD Passport Elite Titanium 500GB
Logitech G19 keyboard, MSI R4870 Cyclone SOC
Vége a nyárnak, itt az őszi gépúfelújítás!
Inteles alaplap játékra és multimédiára
Integrált alaplapok Windows 7-támogatással
Acer Aspire Predator bemutató
Galaxis 3D-útikalauz stopposoknak
Vásárlási tanácsadó

Belemenés
Tízéves a GameStar! #8
Aion fejlesztői napló #4
Ki itt belépsz, hagyj fel minden perceddel
Másvilág

Most pedig lássuk, milyen békés és harmonikus lesz a Te életed is, amennyiben amint teheted (például szerdától bármikor) megvásárolod magadnak az augusztusi GameStar magazint!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)