Hirdetés

Megjelent az októberi GameStar!

|

Ahogy minden hónap harmadik csütörtökén, úgy most is megjelent… a GameStar! (Na mégis mi.)

Hirdetés

Hoppá, egy kicsit nem figyel az ember, aztán máris megjelenik egy újabb GameStar! Így történt ez ebben a hónapban is, az októberi GameStar megérkezett! Ott van a kedves újságárus néniknél és bácsiknál, tessen mindenki hogy odamenni hozzájuk és megvásárolni. Miért éri meg? Hát azért, mert…

- aki messziről néz, azt hiheti hogy valami értelmes újságot veszel, úgyhogy bizonyára okos és művelt vagy

- aki közelről néz, az látja hogy GameStart veszel, így tudja hogy csakis jó arc lehetsz

- az újságos néni örülni fog, hogy generálod neki a forgalmat

- mi örülni fogunk, hogy generálod nekünk a forgalmat

- a magyar állam örülni fog, hogy egyáltalán vásárolsz, hiszen kellenek a lelkes fogyasztók így a nagy gazdasági világválság árnyékában

- Te örülni fogsz, mivel hosszú órákra elegendő olvasnivalót, GSTV-ben néznivalót, demó és teljes játék formájában játszanivalót találsz a nájlon alatt

- munkatársaid, csoporttársaid, osztálytársaid, élettársaid, tettestársaid örülni fognak, mert ha meglátják Nálad a GS-t, hogy legalább lenyúlhatják (de zavard el őket, vegyenek maguknak!)
 

Hosszan lehetne folytatni a sort, de nem szükséges. Ezek után világos, hogy GameStart venni nagyon is érdemes, főleg ezt az októberit, hiszen annyi csudálatosan izgalmatos dolog van benne!

Ha pedig úgy döntöttél, hogy márpedig Te is jó arc vagy és megvetted az októberi GameStart, akkor nincs más dolgod, mint elkattogni a jól ismert topikokba, ahol elmesélheted nekünk, hogy mi tetszett, mi nem tetszett, mi pedig a következő hónapban igyekszünk még inkább Neked tetszővé varázsolni a lapot. Sőt, még ajándékokat is osztogatunk, mert ilyen srácok vagyunk mink: az előző hónapban konstruktív kritikával élők közül Nagy Bence Gears of War játékot, Vadász Lehel CSX csecsebecséket, Sütő Zoltán pedig Microsoft Flight Simulator X-et nyert. Gratulálunk, nekik - és mindenki másnak - köszönjük a hasznos visszajelzéseket.

 

boritoremix.jpg

 

(Ez egyébként nem egészen az a borító, ami valójában az újságon található, csak a hatékonyabb marketing érdekében most elrejtettünk rajta néhány rejtett utalást.)

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)