Hirdetés

MEGJELENT A DUKE NUKEM FOREVER!!!

|

Hmmm, sokmindenre gondoltam, de, hogy az idei E3 előtt két nappal a boltokba kerül a Duke Nukem Forever... szóval ez még nekem is döbbenet volt!

Hirdetés

Igen, egy ausztráliai kínai negyedben készült a lent látható fotó, melynek tanúbizonysága szerint pénzért megvehető az immár több, mint egy évtizede készülő alkotós... Hehe, persze LOL az egész, nyilván valami lelkes kereskedő gondolta úgy, hogy erre majd gerjednek a vásárlók :) Nem tudom, ha én ilyet ma meglátnék a kirakatban, biztos szanaszét taposnáp a tisztelt kereskedőt :) Remélem azért engem nem köveztek meg, de ezt a hírt egyszerűen nem hagyhattam ki... :P Thanks Lazy!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)