Hirdetés

Megjött a Humankind második kiegészítője, érkezik a konzolos verzió is

|

A Humankind hamar az egyik kedvenc birodalomépítő stratégiai játékunkká vált, így minden új tartalmat örömmel látunk.

Hirdetés

A tegnap esti Summer Game Fest hozott pár meglepetést, kisebbeket és nagyobbakat, még a stratégiai játékok rajongói sem maradtak hoppon. Az esti buliban például a Humankind is jelen volt, ami, ha esetleg nem tudnátok, egy tipikus birodalomépítő 4X-as alkotás, kifejezetten a Civilization széria szerelmeseinek célozva.

A színpadon először az új kiegészítővel villogtak a fejlesztők, de aztán tettek még egy bejelentést: fejlesztés alatt áll a konzolos változat.

Hirdetés

Ráadásul nem is kel rá túlzottan sokat várni, ugyanis aki a feladatra alkalmas PC hiányában még nem próbálhatta ki az Amplitude Studio csodáját, az ősszel (egészen pontosan november 4-étől) majd pótolhatja az elmaradását. Ekkor érkezik PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re a Humankind.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami a PC-s tábort illeti, ők már el is kezdhetik felfedezni az új kiegészítő, a Cultures of Latin America újdonságait. A második fizetős tartalmi csomag hozott 6 új kultúrát, ugyanennyi világcsodát, 9 független frakciót, 15 narratív eseményt és több mint 30 sosem hallott háttérdallamot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)