Hirdetés

Megjött a Karateka!

|

Idősebb gamerek könnybe lábadt szemekkel szaladjanak a Steamre.

Hirdetés

Aki már olyan öreg, mint én az bizonyára kellemes nosztalgival gondol az első játékokra, amiket valószínűleg még C64-en, vagy Plus 4-en játszott. Ezek közül az egyik legemlékezetesebb talán a Karateka volt ( az International Karate mellett). Nos a jó hír, hogy a legendával az új generáció is megismerkedhet, hiszen itt a remake.

A Karateka csodaszép grafikával, három játszható karakterrel, csodaszép zenével várja az ifjú titánokat, és a rozsdás reflexű nagy öregeket. A játék most sem hosszabb, mint régen volt, azaz nagyjából egy óra alatt végigpofozhatjuk magunkat rajta, persze csak ha elég ügyesek vagyunk. Köszönhetően azonban a három karakternek, a dögnehezen megszerezhető öcsiknek, és a többféle befejezésnek, a Karakteka nagyszerű újrajátszhatósági faktorral rendelkezik(ez micsoda hülyén hangzik). A lényeg, hogy akinek van felesleges 10 eurója, az már szaladhat is a steamre, hogy aztán lepofozza a másik embert. Alant kis kedvcsináló:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)