Hirdetés

Megjött a Minecraft RTX frissítése

|

A kockavilág hirtelen sokkal szebb lett, de komoly vasra lesz szüksége annak, aki ezt ki akarja élvezni.

Hirdetés

A Minecraftot több millióan játszák kicsik és nagyok, de a nagyobb közösség valószínűleg nem a külleméért szereti. A pixeles kockákból álló világnak megvan a maga bája, de a lényeg itt mindig is az volt, hogy könnyű legyen futtatni még az iskolai PC-ken is.Na, az RTX frissítés ebben nem fog segíteni, viszont a modern videokártyákkal rendelkező játékosok így többet hozhatnak majd ki látványból.

A Minecraft RTX frissítése már hónapok óta tesztelés alatt állt, így aki követte az eseményeket az nem fog nagyon meglepődni a lenti videóban látható változásokon.

Hirdetés

A többiek viszont készüljenek, mert ilyen szépnek valószínűleg még sosem látták a digitális legót.

A fenti látványt biztosító ray tracing megoldást a Minecraft beállításai között tudjátok bekapcsolni, de ez csak azoknak lesz elérhető, akik vagy GeForce RTX 20-30-as vagy AMD Radeon RX 6000-es kártyával rendelkeznek. A többiek sajnos kimaradnak a buliból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)