Hirdetés

Megjött az első Dragon Age: Dreadwolf kedvcsináló, ami már a BioWare játékából is mutat részleteket

|

Egyúttal felfedte a stúdió, hogy mikor számíthatunk a Dragon Age széria negyedik részének leleplezésére.

Hirdetés

Nem állíthatjuk, hogy a BioWare kaszát-kapát eldobott volna a negyedik Dragon Age epizód elkészítése kedvéért, elvégre jövőre lesz tíz éve, hogy megjelent a számos médium által az év játékának megválasztott Dragon Age: Inquisition, mely annak idején a GS közönségszavazatát is megnyerte. Bár a kezdetben Joplin kódnéven futó folytatáson már 2015-ben elkezdett dolgozni egy csapat, a fejlesztés jócskán elhúzódott, mert prioritást élvezett a Mass Effect Andromeda és a live service-es Anthem.

A projekt körüli problémákat tetézte, hogy az EA előbb szolgáltatásalapú irányva vitte volna el, majd törölte, hogy később Morrison munkacímen feltámassza. Ekkor még mindig tervben voltak multiplayer komponensek, ám a Star Wars Jedi: Fallen Order sikere láttán a kiadó úgy döntött, hogy legyen csak mégis single-player RPG az időközben Dragon Age: Dreadwolf címre keresztelt folytatás, amely lassan tényleg révbe érni látszik.

Hirdetés

Tegnap, a Dragon Age-nap alkalmából a BioWare közzétett egy rövid kedvcsinálót, hogy vethessünk egy pillantást a játék egyes helyszíneire. A többesszám már csak azért is indokolt, mert míg a Dragon Age Originsben Ferelden háború dúlta királysága, a Dragon Age II-ben Kirkwall városa, a Dragon Age Inquisitionben pedig Orlais egyes részei adtak otthont a cselekménynek, az új epizódban többek között felfedezhetjük a kietlen Anderfelst, ahol Weisshaupt gigászi erődje, a Grey Wardenek főhadiszállás található, de bejárhatjuk az orgyilkosoktól hemzsegő Antivát és az egzotikus Rivaint is.

A Dragon Age: Dreadwolf formális leleplezésére 2024 nyarán kerít sort az Electronic Arts, amiből akár még az is következhet, hogy az év vége előtt megjelenik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)