Hirdetés

Megjött az új Firefox-frissítés

|

Az új, 2.0.0.2-es és az 1.5.0.10-es változatokban szereplő hibajavítások mellett maradtak még sérülékenységek.

Hirdetés

A Mozilla pénteken adta ki a Firefox böngésző legutóbbi biztonsági frissítését, egy nappal az eredetileg közölt csütörtöki határidő után. A késés oka egy időközben felmerült újabb hiba volt. A Firefox 2.0.0.2 és a Firefox 1.5.0.10 összesen 14 sérülékenységet foltoz be (köztük 3 volt kritikus veszélyességű), azonban így is maradt két olyan rés a böngészőben, amelyekkel kapcsolatban még várnunk kell a megoldásra. A lengyel Michal Zelewski még februárban több hibára is felhívta a figyelmet, ezek közül az aktuális Firefox frissítés csupán egyet orvosol. A Mozilla részéről Daniel Veditz nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, aki többek között elmondta: a fejlesztők jelenleg azt tartották a legfontosabbnak, hogy a már rendelkezésre álló javításokat mielőbb a felhasználók rendelkezésére bocsássák.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)