Hirdetés

Megjött Danny Trejo a Far Cry 6-ba, indulhat a küzdelem a tacóért

|

Mindenki ingyen végigjátszhatja a színész főszereplésével készült két új küldetést.

Hirdetés

Több tucat Far Cry 6 rajongó várta már, hogy elkísérhesse Danny Trejót áldott hadjáratára. Végre eljött a pillanat: akinek megvan a Ubisoft lövöldéje, az már bele is vághat az új küldetésekbe. A színész vendégszereplésével készült missziók lényege, hogy Danny el akarja hozni világhírű tacoját Yarába, és azzal akar véget vetni az országban tomboló éhínségnek. Ezt persze a helyi erők nem nézik jó szemmel, és Anton Castillo egész seregeket küld Trejo ellen.

Hirdetés

Itt jövünk mi a képbe: Danny Trejo oldalán kell küzdenünk a tacókért és az emberiségért. Az első küldetés címe Danny & Dani vs. Everybody, és a célunk az lesz benne, hogy eljuttassuk a kaját a rászorulóknak. Ha ez sikerült, akkor megnyílik egy új Special Operation, amiben Trejóval az oldalunkon kell megvédenünk a diktátor ellen tiltakozó diáktömegeket.

Az új tartalmak már játszhatóak a remasterelt Far Cry 3: Blood Dragonnel együtt, ami szintén megérkezett PS5-re, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox Seires X|S-re a Far Cry 6 Season Pass részeként.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)