Hirdetés

Megjött a Vista legutolsó tesztverziója

|

Péntektől elérhető a Windows Vista RC2 5744-es buildje. Az operációs rendszer következő változatával már csak a boltokban találkozunk majd.

Hirdetés

A Windows Vista Release Candidate 2 (RC2) 5744-es buildje már elérhető a Customer Preview Program (CPP) 100 ezer résztvevője, valamint a TechBeta, a TechNet, a Technology Adoption Program és az MSDN tagjai számára. A Microsoft a frissítéssel ismét számos bug eltűntetését és az alkalmazáskompatibilitás javulását ígéri, valamint a cég jellemzése szerint a Vista immár a befejezettség érzését fogja kelteni minden érdeklődő felhasználó szemében. Az RC1 támogatása továbbra sem szűnik meg.
Tovább >>

Kapcsolódó link:

  • Microsoft Connect
  • Hirdetés
    Hirdetés
    0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)