Hirdetés

Megkésett jó éjt! 2011.11.03.

|

Ez a nap is szépen eltelt, lehet menni csicsikálni.

Hirdetés

Termékeny nap volt a mai, senkinek nem lehet egy szava sem. Jelenleg éppen a novemberi GS DVD mellékletén végezzük az utolsó simításokat, hogy a lehető legtutibb anyagok kerüljenek rá ismét. Mai napunk díjnyertes hírei  között szerepel a Quake poén, mely egy kicsit odadörgöl a mai játékoknak, őt követi a Los Santosban játszódó GTA 5, és Tommy Vercetti GTA 5-ös felbukkanása. Kívánok mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, és olyan szép álmokat, amilyeneket csak lehet anélkül, hogy korhatáros problémákba vernénk magunkat. Számolgassatok elalvás előtt birkákat, és takarózzatok be jól, mert egyre hidegebbek az éjszakák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)