Hirdetés

Meglepetésként két sikerjáték is bekerült a Game Passbe, az egyik alig néhány hónapja jelent meg

|

A Microsoft nem közölte előre, hogy ezekkel az alkotásokkal tervezi bővíteni havidíjas szolgáltatását.

Hirdetés

Aki követi az Xbox konzolokon és PC-n, sőt a felhő közbeiktatásával még mobileszközökön is elérhető Game Pass szolgáltatással kapcsolatos híreket, az minden bizonnyal hozzászokott már, hogy a Microsoft rendszerint az adott hónap elején és közepén hozza nyilvánosságra, hogy mely címek távoznak a katalógusból, illetve milyen újdonságok érkeznek a helyükre. Időnként azonban előfordul, hogy a redmondiak kvázi a semmiből bedobnak valamilyen meglepetést.

Ugyanez történt most is, még vonzóbbá téve a novemberi kínálatot, amely olyan alkotásokból állt össze, mint a Thirsty Suitors, a Football Manager 2024, a Football Manager 2024 Console, a Dungeons 4, a Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, a Wild Hearts, a Spirittea, a Coral Island, a Persona 5 Tactica, Dune: Spice Wars és a Rollerdrome.

Hirdetés

Mindenféle csinnadratta nélkül csatlakozott az imént felsoroltakhoz a 2019-ben megjelent Remnant: From the Ashes, valamint annak idei folytatása, a Remnant 2. A Gunfire Games souleslike ihletésű TPS/akció-szerepjáték hibridjei mind a kritikák, mind az eladások szempontjából felülmúlták az előzetes elvárásokat, ezért vitán felül érdemesek a játékosok figyelmére. Úgy aztán pláne, hogy voltaképp aprópénzért tolhatják most végig a PC-s, xboxos és felhős változatokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)