Hirdetés

Meglepetésre nem Szoboszlai Dominik a legjobb magyar labdarúgó az EA Sports FC 24-ben

|

Az adatbázisát összeállító fejlesztők két játékost is jobbnak láttak a Liverpool FC friss szerzeményénél, továbbá női játékosnak is jutott hely a legjobb magyarok között.

Hirdetés

Már két hét sincs hátra az EA Sports FC 24 megjelenéséig, és aztán végre kiderül, hogy főleg az eladások tekintetében lesz-e bármilyen hatása a FIFA licenc elvesztésének, mert a tartalom jórészt változatlan marad. Arról ugyanis a szövetségekkel, klubokkal és játékosokkal kötött számtalan különmegállapodás révén gondoskodott a kiadó, hogy a szokásos kínálat fogadja idén is a rajongókat, és lehetőleg ne kelljen nélkülözniük a kedvenceiket.

Ugyancsak sarkalatos kérdés minden évben, hogy vajon milyen pozíciót töltenek be az EA Canada és az EA Romania által közösen gondozott széria mindenkori erősorrendjében az egyes játékosok. Az EA Sports FC 24 szerint például már nemhogy a világ legjobb 10, de még a legjobb 24 labdarúgója közé sem fér be Christiano Ronaldo. A portugál fenomén örök riválisa, az argentin válogatottal világbajnoki címet szerzett Lionel Messi is visszacsúszott, de csak a 6. helyig.

Hirdetés

A magyar foci aktuális csillagáról, Szoboszlai Dominikról már augusztusban kiderült, hogy 82-es értékelést kapott, ez globális összevetésben a 328. helyre elég, de hiába lépett szintet azzal, hogy a Bundesligából a Premier League-be szerződött, mégsem a Liverpool támadó középpályása a legmagasabbra rangsorolt hazai labdarúgó. Megelőzik öt korábbi lipcsei (RB Leipzig) csapattársai, a kapus Gulácsi Péter (84 pont - 148. hely) és a hátvéd Willi Orbán (83 pont - 230. hely).

Őket jelentős lemaradással követi a negyedik legjobb magyarként Turányi Lilla, a Leverkusen hátvédje (77 pont - 1240. hely), majd pedig a legmagasabb pozícióig jutott NB1-es játékosként Dibusz Dénes, az FTC hálóőre (76 oibt - 1532. hely). A teljes magyar ranglistát itt találjátok.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az EA Sports FC szeptember 29-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)