Hirdetés

Meglepő kijelentést tettek a Lords of the Fallen fejlesztői a Denuvo kapcsán

|

Nagyon jó hírt kaptak a soulslike műfaj rajongói, akik egy új kalandnak ugorhatnak neki.

Hirdetés

Pont időben érkezik a Lords of the Fallen ahhoz, hogy mindenki befejezhesse a Lies of P-t, és belekezdhessen egy új soulslike mókába. Az első tesztek alapján a CI Games rebootja nem hibátlan, de el lehet vele szórakozni pár órát, ha valaki hiányolja a FromSoftware által megalapozott harcélményt.

A nagyközönség a mai naptól kezdheti majd véleményezni a játékot, hiszen a ma vált elérhetővé PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en. A megjelenés előtt a fejlesztőknek azonban volt még egy infómorzsájuk, amit gyorsan közzé akartak tenni.

Hirdetés

Mint azt ti is tudjátok, a Denuvo egy olyan piszkálásvédelmi eszköz, amit egyes kiadók nagyon szeretnek alkalmazni, akár problémás, akár nem. A validációs eljárásaitól a teljesítményre gyakorolt hatásáig mindent kritizálnak a Denuvo haragosai, de ezúttal senkinek sem kell aggódnia a rendszer miatt. A Lords of the Fallen fejlesztői bejelentették, hogy sem most, sem soha nem lesz Denuvo a játékukban.

A CI Games (korábban City Interactive) egyébként mindig is kerülte a Denuvót, szóval ez nem teljesen váratlan, mindenesetre megnyugtató, hogy a vállalat továbbra is kitart az elvei mellett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)