Hirdetés

Megnyitotta kapuit a Bloodline Champions arénája!

|

Nagy munkálatok és előkészületek után végre megérkezett az ingyenesen játszható Bloodline Champions!

Hirdetés

A Stunlock Studios legelső alkotása egy vérbeli arénaharcokra épülő online játék, melyben csapatokra osztva vívhatunk vérre menő PvP csatákat.


Négy eltérő képességű karakterosztály közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat. Mivel ez egy komoly csapatmunkát igénylő MMO, ezért nagyon fontos szerepet kap az, hogy milyen szellemiségű és összetételű brigáddal bútorozunk majd össze. Az alap produktum - mint már említettük - ingyenesen elérhető, ám a különböző extrákért és a plusz szolgáltatásokért (gumi nélkül) már fizetni kell. Ha szeretnétek kipróbálni a pörgős csatákkal dúsított Bloodline Championst, akkor kattintsatok IDE.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)