Hirdetés

Megnyitotta kaputi a CeBIT 2009!

|

Beindult a buli Hannoverben. Az idei CeBIT-ről folyamatosan szállítjuk a híreket.

Hirdetés

A szemfülesek már korábban is észrevehették, hogy elindult CeBIT aloldalunk, illetve a jó öreg Matteo folyamatosan jelentkezik a helyszínről és szórja a hot-hot-hot infókat CeBIT üzenőfalunkra, mely nem csupán az aloldalon, de a GSO főoldalán is látható.

A CeBIT 2009 rendezvényen 69 ország, több mint 4,300 kiállítója vesz részt. Ezek a kiállítók mindenféle kütyüt, érdekes hardvereket, fantasztikus újdonságokat hoztak magukkal. Matteo feltett szándéka, hogy mindent megnéz a rendelkezésre álló néhány napban! CeBIT aloldalunkon megtalálható kigyűjtve minden kapcsolódó hír, illetve képek és videók is, melyeket folyamatosan töltünk fel.

Bizonyára számtalan olyan hardvert látunk majd, melyet szívesen látnánk otthoni kis számítógépünkben, de hát az újdonságok általában elég drágán kerülnek piacra, így a legtöbb csak vágyálom marad – legalábbis egy darabig. Meg persze nem is kell mindent megvenni, ami fénylik (valahogy így van a közmondás is?) – de majd Matteo megmondja.

 

cebit.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)