Hirdetés

Megosztotta a játékosokat a Call of Duty: Modern Warfare 3 mozgásmechanikája

|

Többeknek sem nyerte el a tetszését, sőt, néhányan kifejezetten ellenzik a változást.

Hirdetés

Közeleg az eredetileg egy nagyobb lélegzetvételű DLC-nek induló Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenése, ami idő közben egy teljes értékű folytatássá nőtte ki magát. Már kezdtük azt hinni, hogy az Activison végre tényleg megtöri az éves megjelenések ciklusát, azonban a stúdió az utolsó pillanatban meglépte a váratlant, és bejelentette a teljes értékű, teljes árú folytatást. A megjelenés közeledtével - szokás szerint egyelőre még csak a PlayStation-ös felhasználók számára - elstartolt a lövölde bétája is, amiből mostanra már számos videó látott napvilágot.

Természetesen a multi továbbra is remekül működik, nem csoda, hogy nemigen talált még komolyabb versenytársra a CoD a műfajában. Azonban mint mindig, most is nagy figyelem övezte azt, hogy miként dolgozzák majd át a fejlesztők a mozgást és az ehhez kapcsolódó lehetőségeket, hiszen ezek kulcsfontosságúak a játékmenetet illetően.

Hirdetés

Sokan azonban most nemtetszésüket fejezték a változással kapcsolatban, miszerint a mozgás a korábbinál jóval gyorsabb manőverezést és ugrálást tesz lehetővé. A jelenséget a Twitter/X felületén vitatták meg a felhasználok, miután a JelloTV néven futó tartalomgyártó egyik klipjét közzétették a platformon. Ebben azt láthatjuk, ahogy a játékos oly módon ugrált és csúszott az ellenfelei körül, amivel szinte folyamatosan megnyerte a tűzpárbajokat. Jello a kapkodó mozgást arra használta, hogy visszaéljen a gyakran profik által is alkalmazott "cameraing" technikával, melynek során az adott játékos olyan gyorsan mozog, hogy az ellenség lényegében nem látja őt a képernyőn.

 

Sokan felszólaltak a dologgal kapcsolatban, egy viccesebb kommentelő például azt írta:

"Elmegyek a barátom lányának születésnapjára. Megmutatom neki ezt a felvételt és megkérdezem tőle, hogy szerinte a tengerészgyalogságnál mozog-e így valaki".

Mindenesetre az MW3 megjelenésére még november 10-ig várnunk kell, így simán benne van a pakliban, hogy addigra csiszolnak még a mechanikán.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)