Hirdetés

Mégsem jön PlayStationre és Nintendo konzolokra a Game Pass?

|

Senki nem beszélget egymással a zöld csapat székházában, vagy mi történik itt?

Hirdetés

Köztudott tény, hogy a Microsoft nagyon szeretné a lehető legtöbb képernyőre eljuttatni a Game Pass szolgáltatását valamilyen formában. Ezt a küldetést az Xbox pénzügyi igazgatója, Tim Stuart napokban rendesen megtolta egy hajmeresztő közleménnyel: szerinte a csapat a PlayStation és a Nintendo készülékeire is rá akarná pakolni a bérletet.

A gamingközösség nézett egy nagyot, kérdéseket tett fel, és Phil Spencer jött is megválaszolni azokat.

Hirdetés

A válasz egy gyors és határozott "nem" volt. A Windows Centralon gyorsan kijelentette, hogy nem tervezik PlayStationre és Nintendo konzolokra vinni a Game Pass lehetőségeit. Így fogalmazott:

"Amire én szeretnék koncentrálni az az, hogy kínálunk friss élményeket azok számára, akik elkötelezték magunkat a hardverünk mellet. Hogyan biztosítjuk azt, hogy a kifizetődik az érdeklődésük abban, amit mi építünk? Újabb innovációkat akarok elhozni, hogy a mi befektetésünk azon a szinten lehessen, amin az ő elkötelezettségük van."

Mióta létezik a Game Pass és annak streaming részlege, az Xbox szeretne jobban és jobban kiterjeszkedni minden elérhető szórakoztató elektronikai platformra. Phil kijelentése most egyértelműen a konzolvásárlók lelkét akarta simogatni, de ettől függetlenül kíváncsiak lennénk rá, hogy mi történik itt. Tim Stuart nem egy külsős iroda takarítója, hanem a cég pénzügyi igazgatója. Valaki itt nem beszélt meg valamit valakivel, és összeakadt az üzenet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)