Hirdetés

Mégsem lesz PlayStation-exkluzív a Star Wars: Knights of the Old Republic remake?

|

Miután tisztázódott, hogy mi a helyzet a projekttel, érkezett egy érdekes jelentés.

Hirdetés

Nem véletlenül leplezték le 2021-ben pont egy PlayStation Showcase során a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-jét, a projekt ugyanis a Sony támogatását élvezi, és így nem meglepő, hogy PlayStation 5-re jelentették be, és ideiglenesen exkluzív lett volna, csak bizonyos idő lejárta után jelenhetett volna meg más platformokra is. Először az Asypr dolgozott rajta, majd a Saber Interactive vette át, amely az Embracer Group leányvállalata volt, viszont utóbbi a durva válsága miatt eladta a Sabert, ezért a remake sorsa megkérdőjeleződött. 

Szerencsére a Saber társalapítója, Matthew Karch a napokban mindenkit megnyugtatott, hogy továbbra is elkötelezettek a KotOR feltámasztása mellett, de több részletet nem árult el. 

Hirdetés

Most egy ismert iparági bennfentes, Jeff Grubb pletykálkodott kicsit a Twitteren/X-en, akinek több információja is igaznak bizonyult már, szóval érdemes odafigyelni rá. Grubb azt mondta, hogy forrásai szerint a Sonynak már semmi köze sincs a projekthez, ezért hitte azt korábban, hogy a remake halott, azonban a Saber Interactive nagyon is eltökélt a fejlesztést illetően.

A Sony kikerülése a képből pedig azt jelentheti, hogy a KotOR remake még csak ideiglenesen sem lesz PS5-exkluzív, hanem egyszerre debütálhat PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is. Természeten ez csak spekuláció jelenleg, sem a Saber, sem a Sony nem kommentálták a dolgot. 

Remélhetőleg a nyári videojátékos eseményeken kapunk információt erről és a dátumról is. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)