Hirdetés

Mégsem lesz Stargate SG-1: The Alliance?!

|

Szegény Stargate SG-1: The Alliance-szel rengeteg minden történik mostanában. Az utóbbi fél évben már többször keringett az a hír, hogy a fejlesztését leállították. Először a fejlesztők hivatkoztak rá, hogy nem elégedettek a munkájukkal, ezért leállítják, majd a JoWood/Perception összetűzés és még sok kisebb csavar. Bár az imént említett kavarodásból kikerült a fejlesztő és úgy tűnt új kiadóval az élen a játék elkészülhet, most ez újra megdőlni látszik. A Perceptionön belül néhány forrás arra utal, hogy a játék fejlesztése minden platformra megszűnt és a fejlesztő csapatot is elbocsájtották. Az ausztrál fejlesztők most újabb kiadó után kutatnak, melyhez az MGM beleegyezése is szükséges, ám ezt eddig még nem kapták meg. A Perception január végéig várakozik, majd hivatalosan is törölni kényszerül a projektet. Van még hát remény, szűk egy hét áll az MGM rendelkezésére. Már el is indult egy petíció az MGM irányába, melyet minden StarGate rajongónak kötelessége aláírni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)