Hirdetés

Mégsem lesz Xbox-exkluzív az Indiana Jones and the Great Circle?

|

Könnyen lehet, hogy más platformra is megjelenhet az Indiana Jones and the Great Circle.

Hirdetés

Az FTC és a Microsoft közötti pereskedésnek hála tavaly megtudhattuk, hogy az Indiana Jones and the Great Circle eredetileg multiplatform címként készült, vagyis nem maradtak volna ki belőle a PlayStation-tulajdonosok sem, később viszont az Xbox-exkluzív megjelenés mellett döntöttek, vagyis csak PC-re és Xbox konzolokra fog érkezni a játék. Vagy mégsem?

Egyre több pletykát hallani ugyanis arról, hogy a Microsoft a jövőben inkább dobná a fenébe az egész Xbox-exkluzivitást bizonyos címeknél, és még idén megjelenthet például a Starfield is PlayStation 5-re. Nos, a The Verge információ szerint hasonló a helyzet a Indiana Jones and the Great Circle-lel is.

Hirdetés

Meg nem nevezett forrásuk szerint ugyanis a Bethesda és a Microsoft erősen gondolkodnak azon, hogy PlayStation 5-re is ki kéne adni az új Indiana Jones-játékot. Ha így tesznek, az nyilván a konzoleladásokon nem fog segíteni, magukat a játékértékesítéseket viszont alaposan megnyomhatná a jelentéktelennek semmiképp sem mondható PS5-ös tábor.

Egyre több oldalról hallani, hogy a jövőben a Microsoft több címet is ki akar majd adni Nintendo Switchre és PlayStation 5-re, ha pedig tényleg így döntenek, az alaposan átírhatja a játékipar jelenlegi játékszabályait, érdekes lesz például azt látni, hogy a Nintendo és a Sony ép-e erre valamit, vagy köszönik szépen, maradnak a régi stratégiánál.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)