Hirdetés

Mégsem remake lesz végül Lollipop Chainsaw: RePOP

|

A Lollipop Chainsaw feltámasztására indított projekt volt már minden, de úgy tűnik hogy végre mindenki megegyezett annak irányában.

Hirdetés

Amikor először előkerült a Lollipop Chainsaw: RePOP ötlete, akkor annak természetét egy nagyon fura leírásban magyarázta el annak producere. Yoshimi Yasuda arról habogott, hogy egy remake-et csinálnak, de annyi elemet használnak majd fel az eredetiből, amennyit csak lehet.

Ez alapján nem teljesen értettük, hogy mi is lesz ez az egész, de végül Yasuda kijelentette, hogy remake lesz ez, új játékmechanikákkal, tálalással és minden aprósággal, amit egy remake-től elvárhatunk. Aztán most kiderült, hogy mégsem.

Hirdetés

A projekttel kapcsolatos legutóbbi nyilatkozat alapján Yasuda és csapata meggondolták magukat.

"A visszajelzéseitekre válaszul úgy döntöttünk, hogy a RePop játékdizájn irányzatát remake-ről remasterre változtatjuk."

Mivel a RePop összeállításában sem James Gunn, sem Suda51 nem vesznek részt, ezért rengetegen tartottak attól, hogy egy remake teljesen tönkretenné a Lollipop Chainsaw élményét. Sokan inkább úgy voltak az egésszel, hogy egy modernizált remaster a legjobb opció. Ettől függetlenül voltak, akik csalódtak a projektben új tartalmakban, és sztoriirányzatokban reménykedve.

Akárhogy is a Lollipop Chainsaw remaster valamikor 2024 nyarára várható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)