Hirdetés

Megsemmisült Verdansk, itt van Verdansk '84, a Call of Duty: Warzone új pályája

|

Miután egy atombomba sikeresen megállította a zombiinváziót és kiiktatta a szervereket, régi-új területen harcolhatunk a Call of Duty: Warzone-ban.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone tavaly márciusi megjelenése óta azok, akik nagy területen akartak megküzdeni 150 játékossal, csak Verdanskban tehették ezt meg, de a napokban bekövetkezett, amire már hetek óta készültünk: a zombikat atombombával állították meg, így a Verdansk, amit ismertünk, megsemmisült.

A Raven Software azonban nem hagyott minket sokáig csatatér nélkül: mától elérhető a Verdansk '84, a már ismert terület átdolgozott, a '80-as éveket idéző változata.

Hirdetés

Ez nem azt jelenti, hogy csupán átszínezték az épületeket: minden nevezett és név nélküli terület változott egy kicsit, megjelentek új zónák, mint a Grid Array, a Karst Salt Mines és a Gora Summit, valamint lecserélték a fegyvereket korabeliekre.

A Verdansk '84 már elérhető a játékban minden platformon, de készüljetek arra, hogy a szerverek küszködhetnek a visszatérő játékosok nyomása alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)