Hirdetés

Megszerezte a Dragon Ball jogokat a Namco Bandai

|

2008 során az Atari forgalmának csaknem fele a Dragon Ball franchise-hoz kapcsolódott.

Hirdetés

Nagy csapás ez minden bizonnyal az Atatri számára. Az eddigi sikeres fejős tehén jogai kikerült a kezükből. A Namco Bandai a mai napon bejelentette, hogy megszerezett minden Dragon Ball jogot, minden platformon.

Nem történet ez olyan hirtelen, hiszen a Namco már a múlt hónapban jelezte, hogy az ősszel három új Dragon Ball játékkal jelentkeznek. A Dragon Ball jogokat 5 évre szerezte meg a Namco, egyszóval egy ideig bizonyosan el leszünk látva Dragon Ball játékokkal. A három játék közül az első, a Dragon Ball: Raiging Blast, ami Xbox 360-ra, és PS3-ra érkezik. A második a Dragon Ball: Revenge of King Picolo, egy exkluzív Wii cím. A  harmadik Dragon Ball Z: Attack of the Saiyans pedig a Nintendo DS-re készül csak. Reméljük legalább Tekken 6 szintű alkotásokra számíthatunk. Egyelőre sem az Atari, sem a Namco nem kívánta kommentálni a történteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)