Hirdetés

Megszűnhet végre az Xbox Live Gold, és valami sokkal jobb jöhet helyette

|

Úgy tűnik, a Microsoft végre meglépi, amit már régóta várunk: megszünteti az Xbox Live Goldot.

Hirdetés

FRISSÍTÉS: A Microsoft azóta hivatalosan is bejelentette az Xbox Game Pass Core-t, összefoglaltuk a legfontosabb részleteket

Akit nem érdekelnek az ajándékba adott vagy nagyon olcsón játszható játékok, és csak a többjátékos élményekhez való hozzáférés miatt fizetett, annak az Xbox Live Gold volt a legjobb ajánlat, ám a havi néhány, a bödön aljáról felkapargatott játék miatt már régóta nem volt érdemes rá előfizetni. Az Xbox Game Pass Ultimate ellenben a multiplayer-hozzáférés mellett számtalan kiváló játékot is ad, és még az EA Play-t is tartalmazza sok egyéb előny mellett.

Az Xbox Live Gold szeptemberben végre tényleg megszűnhet, helyét pedig az Xbox Game Pass Core veheti át a Windows Central közzétett, majd törölt cikkje alapján.

Hirdetés

A legolcsóbb Game Pass előfizetés ugyanannyiba fog kerülni egy hónapra, mint a Gold (2500 Ft-ba), ám a multizás lehetősége mellett több mint 25 játékhoz is hozzáférést kínál, illetve a tagok egyedi leárazásokat élvezhetnek. A játékok listáján szerepel az Among Us, a Descenders, a Dishonored 2, a DOOM Eternal, a Fable Anniversary, a Fallout 4, a Fallout 76, a Forza Horizon 4, a Gears 5, a Grounded, a Halo 5: Guardians, a Halo Wars 2, a Hellblade: Senua's Sacrifice, a Human Fall Flat, az INSIDE, az Ori and the Will of the Wisps, a Psychonauts 2, a State of Decay 2, valamint a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, és a felhozatal idővel bővülhet. 

Minden jelenlegi Gold előfizetőből Core előfizető lesz szeptember 1-jével, és a korábban megszerzett játékok megmaradnak. Az ajándékosztogatásnak vége, de ezt talán már senki nem bánja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)