Hirdetés

Megtalálták a Halo egyik bolygóját a Starfieldben?

|

Kár lenne vitatni, a két planéta kísérteties hasonlóságokat mutat.

Hirdetés

Továbbra is dübörög a Starfield-láz, amit habár kicsit megingatott a Baldur's Gate 3 népszerűsége, a kitartó felfedezők továbbra is a játékban fellelhető több mint 1000 bolygót járják. Nem meglepő tehát, hogy napról napra egyre több részlet, érdekesség, vagy éppen valami rejtett utalás lát napvilágot a Starfield világából.

A minap például egy Reddit felhasználó tett egy kifejezetten izgalmas és érdekes felfedezést, amely minden bizonnyal párhuzamba vonható az Xbox egyik korábbi exkluzív címével.

Talán emlékeztek még a 2010-es Halo: Reach-re, amely a már megszokott formulától eltérően az Eridani naprendszerbe kalauzolta a játékosokat, azon belül is annak egyik bolygójára, a címadó Reach-re.

Hirdetés

Egy szemfüles játékos most a Starfieldben is megtalálta, majd ellátogatott a területre, ahol számos hasonlóságot vélt felfedezni. A planéta a Bethesda RPG-jében egyébként az Eridani II névre hallgat, és a csillagtérkép jobb alsó sarkában található.

A Reach és az Eridani bolygók közti hasonlóságokat minden bizonnyal elég nehéz lenne figyelmen kívül hagyni. Mind a két területen népes erdők és lankás dombok lelhetők fel, mindezek mellett pedig még a levegő is teljesen tiszta, és itt akkor még nem is ejtettünk szót a rendkívül hasonló színpalettáról.

Mind a Starfield és a Halo is valódi csillagrendszerekkel dolgozik, így az Eridani II megtalálása egyáltalán nem meglepő, viszont látni azt, hogy mennyire is hasonlóak ezek a területek igen különleges émény.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A történtek egyébként több játékost is arra ösztönöztek, hogy más hasonló bolygókat keressenek a Starfield csillagrendszerében. A kommentelők között többen az Alien és a Star Trek világában fellelhető planéták keresésére indultak, bár egyelőre még nem jártak sikerrel. Mindenesetre az idő előrehaladtával még biztosan számos érdekességre derül majd fény, hiszen a Bethesda űrkalandja minden szempontból hatalmasnak mondható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)