Hirdetés

Megtérül a lustaság! - IObit nyereményjáték

|

Az Advanced SystemCare Pro 6 rendbe tartja gépeinket helyettünk, sőt játékok során is komoly hasznát láthatjuk.

Hirdetés

Az IObit rendszerkarbantartó szoftvere kihozza gépeinkből a maximumot, ami a játékosoknak külön öröm, hiszen egy kattintással megnövelhetik gépeik játékteljesítményét. Persze nem csak erre használható az Advanced SystemCare Pro 6, a programcsomagban van Uninstaller, registry karbantartó, Disk Cleaner, Process Manager és ezek egy része ingyenesen is elérhető. Aki viszont nem elégszik meg a megvágott kiadással, most nyerhet egyet a 20 Pro csomagból.

Ezúttal nem szükséges a kreatív agyalás, egyszerűen csak mutassátok meg, hogy mennyire trehányul is bántok az operációs rendszeretekkel. Akinek az asztala a legkaotikusabban néz ki, annak van a legnagyobb esélye a nyereményre. A játék részleteiről, és a szoftvercsomagról PC World-ön tudhattok meg többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)