Hirdetés

Megtévesztő EA reklámot tiltottak be Angliában

|

Trükkös eszközökhöz folyamodott az EA a Tiger Woods reklámozása során, de ráfaragtak.

Hirdetés

Megtévesztőnek nyilvánította, és betiltotta az angliai Britain's Advertising Standards Authority az EA által készíttetett Tiger Woods reklámot. A probléma az, hogy a reklámfilm ingame jeleneteket mutat be, és egy önfeledten Wiimote-val hadonászó egyént, sőt a film végén is csak a Wii logo jelenik meg. A játékmenetet bemutató film viszont nem a Wii verzióról készült. Az EA állítása szerint a reklámot készítő ügynökség úgy vélte, a Wii verzióból kivett ingame jelenet nem elég magas minőségű, és inkább az Xbox jobban kinéző cuccosát pakolták a hirdetésbe. A britek viszont szigorú népek - bár az EA esküszik, hogy a jeleneteket amiket a nézők láttak, mind ténylegesen végre lehet hajtani a játék Wii átiratában is, tehát nem kamu a cucc - úgy vélték a reklám megtévesztő, és betiltották jól. Tény, hogy a Wii nem a grafikájával hódít, és az is tény, hogy a játék valószínűleg tényleg egy kicsit szebb Xboxon, viszont az embereket átverni nem szép dolog, még kicsit sem. Reméljük az EA tanul az esetből, és ezentúl csak tisztességes eszközökkel igyekszik vásárlásra buzdítani a jónépet...

 Pedig már azt hittük, megjavultak...

eapig.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)