Hirdetés

Mégtöbb StarGate!

|

A Sydney és Rottenmann városához kötődő bejelentés igazán megdobogtatja a Stargate (Csillagkapu) sorozat rajonóinak szívét. A sorozat és filmek jogáért felelős MGM Interactive újabb lépésekre szánta el magát, azután, hogy a JoWooD PC-re és konzolokra is tervbe vette a filmsorozat játékba "olvasztását". Arról, hogy utóbbi gárda hol is jár a fejlesztéssel, nincs információ, viszont a tájékoztatón közreadottakról annál inkább. A világ több, mint 60 országában vetített sorozat, melynek részeit külön DVD csomagokban is boltokba pakolják, mégtöbb játék formájában kerül majd a gamerek elé. Az MGM Interactive a mai napon megállapodott a Perception PTY Ltd. csapatával, a további videójátékok ügyében. Eme megállapodás értelmében a Perception PTY Ltd. olyan jogokat kapott, melynek okán a jövő Stargaten alapuló videójátékait ők készítik majd. Hangsúlyozottan ott a többesszám! Én magam egyelőre a JoWooD alkotásából várnék egy képet...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)