Hirdetés

MEGTÖRTÉK AZ XBOX 360 VÉDELMÉT!!!

|

Egy közismert "kalóz" letölthetővé tette az Xbox360 játékkonzol kezelőszoftverének megtört verzióját. A módosítás azért számíthat nagy sikerre, mert lehetővé teszi a másolt lemezek használatát. A Commodore4Eva néven ismert hacker már korábban is nyilvánosságra hozta, hogy képes módosítani a konzol sebezhetetlennek hitt firmware-ét, most azonban mindenki számára hozzáférhetővé is tette a feltört kezelőrendszert TS-H943 Xtreme néven. Ennek segítségével már probléma nélkül használhatunk minden másolt Xtreme Xbox 360, Xbox 360, de még az előző generációs Xbox 1 lemezt is. A további részletekről ezen az oldalon olvashattok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)