Hirdetés

Megtudtuk végre, mikor gurul be a Test Drive Unlimited Solar Crown

|

A Nacon egy vadonatúj trailerrel jelentette be a dátumot, ami bizony még elég messze van.

Hirdetés

Elég rég volt már az, hogy vadonatúj résszel bővült a Test Drive franchise, viszont a Nacon már tavaly bejelentette, hogy készül a folytatás, a Test Drive Unlimited Solar Crown, amelyen a Kylotonn egy divíziója, a KT Racing ügyködik. A versenyzős széria rajongói valószínűleg már szívesen látnának róla egy tartalmasabb bemutatót, és habár a gameplay még várat magára, azért kaptunk egy friss kedvcsinálót, ami több fontos infót is hozott.

A Nacon Connect keretén belül ugyanis a kiadó bemutatott nekünk egy vadonatúj trailert, ami egészen hangulatosra sikeredett, és megerősítette azt, hogy a játék helyszínéül a Hongkong-sziget szolgál majd.

Hirdetés

Ám kaptunk még egy fontos bejelentést, mivel arra is fény derült, hogy a Test Drive Unlimited Solar Crown 2022. szeptember 22-én debütál PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X-en, Series S-en és Nintendo Switch-en.

A megjelenés tehát még eléggé odébb van, de remélhetőleg az elkövetkezendő hónapokban sikerül némi játékmenetet is mutatniuk a készítőknek.

Ti várjátok már a versenyzős széria új részét?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)