Hirdetés

Megugrottak a Sony részvényei az új Xbox bejelentése után

|

Az Xbox One bejelentését a Sony is érezte, de nem egészen úgy, ahogy azt a Microsoft szerette volna.

Hirdetés

Ugyan az utóbbi hetekben a Sony egy kicsit háttérbe szorult a next-gen Xbox bejelentésének közeledte miatt, de kiderült, hogy felesleges volt agyonaggódniuk magukat.

Nem sokkal a Microsoftos esemény előtt a Sony részvényei 1.23%-ot estek, amit persze betudhatunk az Xbox One bejelentés előtti feszült várakozásnak. De ez az állapot nem tartott sokáig, pár órával a nagy leleplezés után a Sony részvények ára 2.42%-kal megugrott.

A növekedés azóta sem állt meg, ebben a pillanatban már 9.25%-kal nőtt a részvények értéke ami nem csak egy éves rekord a Sony-nak, hanem valami, amitől a Microsoft jogosan kezdheti idegesen tördelni az ujjait. 

A remekül sikerült Sony konferencia (még maga a gép nélkül is) és az ott bejelentett címek, szembeállítva az Xbox One kicsit sótlanra sikeredett leleplezésével és a konzol korlátaival, megmagyarázza a Sony utáni kereslet hirtelen növekedését.

Még elég kevés az információnk, sok a megválaszolatlan kérdés, de ti eddig melyik konzolt preferáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)