Hirdetés

Így újul meg a Google logó

|

A keresőóriás az elmúlt hónapban komoly változásokon ment keresztül, ennek a folyatnak a végére pedig az új logó tett pontot. Most meg is lehet nézni, hogy alakul át.

Hirdetés

Ma már el sem tudnánk képzelni az életünket a Google nélkül, pedig az induláskor csak egy egyszerű keresőmotorja volt a cégnek. Na nem mintha az nem változtatta volna meg rendesen az informatika világát, de gondoljunk csak bele, hogy azóta mennyi mindent tettek le az asztalra.

Amikor augusztus elején bejelentették, hogy a Google beolvad egy másik cégbe, egy pillanatra lefagyott a világ, de szerencsére csak annyi történt, hogy egyetlen közös ernyő alá hozták az összes szervezetet, így sokkal átláthatóbb és rendszerezhetőbb azok irányítása. A Google ekkor új vezérigazgatót is kapott, most további változtatásokat eszközöltek.

Ha most megnyitjátok a Google-t, akkor láthatjátok, ahogy átalakul a logó, és a klasszikus feliratnak egy sokkal modernebb változat veszi át a helyét. Az új logóhoz tartozó animáció nagyon hasonlít az Android 6.0 boot animációjához, látszik, hogy az egységességre törekedtek

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)