Hirdetés

Megújult a WE collect games!

|

A limitált kiadású játékokkal foglalkozó WE collect games bejelentette, hogy elérhető megújult weboldaluk, amely a dizájnváltás mellett új funkciókkal is bővült

Hirdetés

Tudjátok, ők azok, akikkel együttműködve készítjük a Kollektor című műsorunkat. A We collect games 2009-es indulása óta most kerül sor először a teljes körű átalakításra, amivel maga mögött hagyta a blogos megjelenítést és napjaink elvárásainak megfelelően magazin formájában tért vissza.

A leglényegesebb újításokat a következők:
Figurák – akciófigurák és videojátékos témájú szobrok bemutatója minőségi képekkel és részletes leírásokkal.
Hírek – limitált kiadású játékokkal és egyéb gyűjtői érdekességekkel foglalkozó szekció, ahol mindenki azonnal tudomást szerezhet a bejelentett csomagokról.
Fórum – a gyűjtői közösségépítéshez hozzátartozik a fórum is, ahol immáron bárki létrehozhat új témákat.
Minőségi fényképek – a jelentős minőségi javulás mellett 2400x1600 pixel felbontásban lesznek elérhetőek a WE collect games saját fotói, ahol az egyszerűbb megtekinthetőség érdekében bevezetésre kerül a lapozható galéria.
Megjelenési naptár – a gyűjtői kiadásokat tartalmazó, könnyen áttekinthető naptár egy helyre gyűjti a közeljövőben várható megjelenéseket.
További információk a wecollectgames.hu weboldalon olvashatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)