Hirdetés

Megújult a WorldofWarcraft.hu!

|

Újra beindult a WorldofWarcraft.hu - ezúttal új névvel és arculattal. Bár a munkálatok még mindig zajlanak, most már bárki számára elérhető az oldal.

Hirdetés

Az új oldal immár átesett a stresszteszt fázison is (köszönet a közreműködőknek!). Reméljük, hasznosnak találjátok az új szolgáltatásokat és élvezettel olvassátok az új tartalmakat!

Mint azt előre jeleztük, a stresszteszt alatt létrehozott karaktereket, guildeket és egyéb tartalmakat törölnünk kellett, de az itt és a régi oldalon létrehozott felhasználói accountokat továbbra is használhatjátok.

Kérjük, hogy a hibákat a hibajelentőben írjátok meg! Ötleteiteket és észrevételeiteket ide, valamint a wow.hungary@gmail.com e-mailcímre várjuk!

  • Kapcsolódó link:
    World of Warcraft Hungary
  • Hirdetés
    Hirdetés
    0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)