Hirdetés

Megvan a 3000. Játéközön feltöltés!

|

Öröm, boldogság! Elérkeztünk a háromezredik Játéközön feltöltéshez.

Hirdetés

A Játéközön.hu kicsit több, mint egy éve indult, azóta rengetegen aktivizáltátok magatokat, mígnem elérkeztünk a mai naphoz, ahol 062020 nevű kedves felhasználónk feltöltötte a 3000. játékot.

Ez a játék pedig nem más, mint a BMX Ghost, mely egy kicsit Elasto Mania klónnak tűnhet, de annál valamivel nehezebb. Azon túl hogy flash, itt egy BMX-szel kell menni, amiről azt hinnénk, hogy könnyű, de egyáltalán nem az. Nem kell semmit összegyűjtenünk, senki nem tör az életünkre, csupán végig kell menni a pályán olyan gyorsan, ahogy csak lehet. Az irányítás egyszerű, a nyilakkal kell mennünk, illetve azzal dőlünk előre hátra. Egykerekezni is lehet, de nem sok értelme van, ezt a balra nyíllal eszközölhetjük. Néha azért hogyha magasra szeretnénk mászni, akkor hasznos lehet.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy elérjük a 3000. feltöltést, és reméljük, hogy hamarosan még egy ezressel többet üdvözölhetünk a Játéközön.hu-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)