Hirdetés

Megvan a Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenési dátuma

|

Az idei Call of Duty a szokásosnál kicsit később érkezik, viszont lesz nyílt béta is.

Hirdetés

Pontosan egy héttel ezelőtt erősítette meg az Activision, hogy Call of Duty: Black Ops Cold War címmel érkezik a sorozat következő része. Akkor csak egy teaser jelent meg, ami a mai, részletesebb bejelentést vezette fel, most azonban megtudtunk néhány kulcsfontosságú információt (melyek egy része persze kiszivárgott korábban, de ez már csak így működik a mai világban).

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenési dátuma 2020. november 13., mely jelen állás szerint a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os változatra vonatkozik, PS5-re és Series X-re akkor jön, amikor a konzolok elérhetővé válnak. Választható belőle egy Cross-Gen Edition, mely az alapváltozatnál 3000 forinttal drágább, viszont konzolcsaládon belül hozzáférést kínál a jelenlegi és a következő generációs kiadáshoz is. Aki ezt az egyébként nem kimondottan nagy összeget meg akarja spórolni, ugyanúgy játszhat majd Series X-en vagy PlayStation 5-ön a játékkal, viszont a One-os vagy PS4-es  változatot érheti el az újabb gépeken is, ami a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően fut rajtuk.

Aki a legtöbbet akarja, az Ultimate Editionnel kaphat meg mindent, mely 29 990 Ft-ba kerül, és tartalmaz még skineket, valamint az első szezonos Battle Passt 20 szint azonnali feloldásával.

A nyílt béta dátumát még nem jelentették be, viszont az előrendelők többet játszhatnak majd, a PlayStation 4-esek pedig eleve korábban kóstolhatnak bele, mint a más platformot választók.

A játékról annyit tudtunk meg, hogy az első Black Ops közvetlen folytatása lesz, és az 1980-as évek elejére repít minket vissza. A többféle befejezést, dialógusopciókat kínáló egyjátékos kampányban ismert történelmi személyekkel találozhatunk, miközben Kelet-Berlinben, Vietnámban, Törökországban, és a KGB szovjet főhadiszállásán csatázunk Reagan elnök utasítására, egy Perseus nevű szovjet kém után nyomozva. A főszereplőt saját ízlésünk szerint rakhatjuk össze, lehet férfi, nő, vagy gendersemleges is, mely utóbbi esetben a "them/they" megnevezést fogják használni a beszélgetésekben. Természetesen számíthatunk multira, lesz olyan mód is, amiben 40 játékos eshet egymásnak, illetve visszatér a Zombies-élmény, középpontban a hidegháború titkos, félrecsúszott kísérleteivel. A cross-play-t sem engedik el, mindenki mindenkivel játszhat.

További információk a multiról szeptember 9-ére várhatók, amikor a Call of Duty Twitch csatornáján egy élő közvetítésben részletezik ezeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)