Hirdetés

Megvan a dátum: ekkor jelentik be a World of Warcraft következő kiegészítőjét

|

A tavasz mindhárom hónapjára készül valamivel a Blizzard, a Hearthstone játékosait lepi meg először.

Hirdetés

Különböző okok miatt sok játékosnak okozott csalódást a World of Warcraft legfrissebb kiegészítője, a Shadowlands, ami újrahasznosított mechanikáival, nem túl eget rengető mennyiségű tartalmával, és nem mellesleg bénácska történetével valószínűleg nem az MMORPG legjobb kalandjaként vonult be a történelembe.

Idén viszont kiderül, hova mennek legközelebb Azeroth kalandorai.

Hirdetés

A Blizzard egy friss bejegyzésben részletezte, hogy milyen bejelentésekkel készül tavaszra, és bizony elég izgalmas hónapoknak nézünk elébe. Már rögtön március 15-én bemutatkozik a Hearthstone első idei kiegészítője, és megismerhetjük a fejlesztők 2022-es terveit, így többek között a Core szetthez kapcsolódó változásokról is szó fog esni. A kártyás játék egyébként az elmúlt évek trendjeihez igazodva idén is három kiegészítéssel bővül majd.

Következő hónapban, április 19-én aztán a tervek szerint megtörténik az, amire talán már korábban sort kellett volna keríteni: bemutatkozik a World of Warcraft új kiegészítője. Lehetett már spekulációkat olvasni arról, hol fognak rendet rakni legközelebb Azeroth hősei, de hivatalosan nyilván még nem derült fény a témára. A Shadowlands nem tette túl magasra a lécet, szóval remélhetőleg idén sikerül összeszednie magát a Blizzardnak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Végezetül a tavasz utolsó hónapja is tartogat még meglepetést, mivel a stúdió májusban tervezi leleplezni az első olyan, a Warcraft univerzumán alapuló játékot, amit kifejezetten mobilokra terveztek. Ha még mindig aktuálisak a tervek, akkor elvileg több mobiljátékra is számíthatunk a jövőben.

Ezek tehát a Blizzard tavaszi tervei, kíváncsian várjuk, hogy bejelentéseikkel sikerül-e majd megfelelniük a rajongók elvárásainak. Ti melyik bemutatót várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)