Hirdetés

Megvan a Diablo III első „igazi” áldozata?

|

Játék közben vesztette életét a 32 éves Russell Shirley.

Hirdetés

A világ Diablo III lázban ég, folyamatosan dőlnek meg az eladási rekordok és a játékosok közti versengés is a tetőfokára hágott. Persze, mint a legtöbb esetben, most is akadt egy fanatikus, a 32 éves Russell Shirley, aki túl komolyan vette küldetését és három nap folyamatos kaszabolás után végzetes szívrohamot kapott.

Barátja, Dave Oshry szerint, Russell nem volt jó formában és a munkahelyén is hiába biztosítottak neki ingyen kondi bérletet, nehezére esett kihasználni, így feltételezhető, hogy inkább a kevés testmozgás és az egészségtelen életmód vezetett a férfi halálához, a Diablo III pedig csak a végső lökés volt számára. Dave Twitter beszámolóját ITT találjátok.

Természetesen az orvosok és a kiadók is felhívják a figyelmet arra, hogy mindenki tartson kisebb, nagyobb (pár órás) szünetet játék közben, illetve ha teheti, akkor mozduljon ki a szabadba. Nektek mennyi volt a leghosszabb idő, amit folyamatos játékkal töltöttetek?    

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)