Hirdetés

Megvan a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition megjelenési dátuma, előzetes is jött

|

Számos platformon élvezhetjük majd a Rockstar felújított klasszikusait.

Hirdetés

Igaz ugyan, hogy a Grand Theft Auto V next-gen kiadásának premierje jövőre csúszott, nem hagy minket GTA nélkül a Rockstar, hiszen nem is olyan régen hivatalosan is bejelentette a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition névre keresztelt csomagot, amely három klasszikus epizód, a Grand Theft Auto 3, a Grand Theft Auto: Vice City, valamint a Grand Theft Auto: San Andreas újrakevert változatait tartalmazza.

Kevéssel később kiszivárgott a feloldható achievementek/trófeák listája, majd azt követte a gépigény is, így már tényleg csak a megjelenési dátum hiányzott.

Hirdetés

Utóbbit a Rockstar weboldala időközben a tudomásunkra hozta, és miközben e sorokat gépeltem, az első trailer is befutott, így már lehet némi fogalmunk arról, hogy mit is ért remaster alatt a stúdió.

 
A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition november 11-től (ekkor jelent volna meg eredetileg a next-gen GTA V) vásárolható meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Nintendo Switchre, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. Azt sem árt tudni, hogy a Rockstar teljes árat, azaz körülbelül 21 000 forintot kér a csomagért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)