Hirdetés

Megvan a Horizon Forbidden West PC-s megjelenési dátuma, így lesz jobb, mint a PlayStation-változat

|

Néhány hét, és a PC-sek is elkísérhetik Aloy-t nyugatra a Horizon Zero Dawn folytatásában.

Hirdetés

Idén minden eddiginél több korábbi PlayStation-exkluzívot kaphatnak a PC-s játékosok. Sajnos a minőség változó: láttunk már érthetetlenül rossz portot (The Last of Us Part I), és olyat is, amivel semmi gond nem volt, de nem lehetünk biztosak abban, hogy a Sony tanult a hibákból, és mindig a legjobb csapatra bízza a portolást.

A Horizon Zero Dawn a megjelenésekor nem volt hibátlan, de később sokat javítottak rajta, és az ennek átültetése során szerzett tapasztalatokat remélhetőleg sikerült úgy hasznosítani, hogy a Horizon Forbidden West Complete Edition PC-s változata már az induláskor kifogástalan legyen.

Eddig csak annyi volt biztos, hogy valamikor 2024 elején jelenik meg, de most már pontos dátumot is tudunk: március 21-én kezdhetünk bele a kalandokba.

Hirdetés

A Nixxes Software és a Guerrilla fejlesztői nem csak átültették a teljes játékot a Burning Shores kiegészítővel együtt, de új funkciókat is hozzáadtak. PC-n kihasználhatjuk az Nvidia DLSS 3, az AMD FSR és az Intel XeSS technológiákat, továbbá elérhető az Nvidia DLAA, a DirectStorage-nek köszönhetően pedig villámgyors lesz a betöltés az ezt támogató SSD-ken.

Adott a 21:9-es, 32:9-es és 48:9-es képarányok támogatása, teljes mértékben testreszabható a billentyűzet-egeres irányítás, de kontrollert is választhatunk, sőt, ha DualSense-et használunk, az adaptív ravaszok és a haptikus visszajelzés előnyeit is élvezhetjük.

Azt, hogy milyen gépre lesz szükségünk, néhány héten belül elárulják. Sajnos a PlayStation-portokra jellemző, hogy nem adják magukat könnyen, de reméljük a legjobbakat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)