Hirdetés

Megvan a következő EA/Origin Access játék

|

Régóta vártak erre a címre az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatásának használói. Most kiderült, hogy alig két hét múlva PC-n és Xbox One-on is elérhetővé válik.

Hirdetés

Talán minden évben az aktuális FIFA játékot várja a legnagyobb tömeg az EA Access felhasználók közül. Most végre elárulta az Electronic Arts, hogy a FIFA 16-ra pontosan két hét múlva számíthatnak az előfizetők.

Szépen lassan felkerültek az EA előfizetéses kínálatába a 2015-ös őszi szezon sportjátékai, a legnagyobb durranás azonban ezidáig váratott magára. A várakozás csupán eddig tartott, ugyanis április 19-én egyszerre válik elérhetővé a FIFA 16 az EA Access és az Origin Access előfizetők számára, vagyis PC-n és Xbox One-on is letölthető lesz a játék. Az Xbox One-os lista így tizenkilenc, a PC-s pedig tizenhét játékra bővül. Minderről az EA Twitteren tájékoztatta a rajongókat.

Szerintetek mi lehet majd a következő játék, amivel bővülni fog a kínálat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)