Hirdetés

Megvan az EGX Rezzed 2016 dátuma

|

Az egyik legnagyobb brit gamer expó, az EGX Rezzed természetesen 2016-ban is megrendezésre kerül, most pedig az is kiderült, hogy pontosan mikor.

Hirdetés

A Gamer Network rendezésében jövő tavasszal is várja majd az érdeklődőket az EGX Rezzed, amely ismét Londonban kerül megrendezésre. A PlayIT-hez hasonló méretű rendezvényen általában olyan nagy stúdiók is előadnak, mint a Valve, ráadásul rengeteg exkluzív anyaggal is találkozhatnak a látogatók.

Az idei EGX Rezzed több mint 12 ezer látogatója amellett, hogy izgalmas előadásokon vett részt, kipróbálhatta a helyszínen kiállított több mint 150 különböző játék mindegyikét. A 2016-os felvonás április 7-9 közt kerül megrendezésre, az esetleges bejelentésekről és bemutatókról pedig természetesen mi is beszámolunk majd a GSO-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)