Hirdetés

Megvan a következő PlayStation State of Play témája és időpontja

|

Az egyik kiemelten fontos 2023-as játékra fókuszál majd a Sony első idei előadása, de más újdonságokat is láthatunk.

Hirdetés

Noha hivatalosan még mindig létezik az E3, mi több, idén a tervek szerint vissza is tér majd, kérdéses, hogy van-e még létjogosultsága a koronavírus-járvány hatására a digitális térbe költözött játékbemutatók korában. Az utóbbiak hatékonyabbak, fókuszáltabbak és nem utolsósorban olcsóbban kivitelezhetők, oka van annak, hogy a Nintendo, majd a PlayStation után az Xbox marketingje is ebbe az irányba mozdult el.

A zöldek első Xbox Developer Directje az Xbox Game Studios és a Bethesda 2023-as újdonságaira, azon belül is az év első felében érkező címekre fókuszált, és nem titok, hogy kap majd egy saját műsort a Starfield. Hasonlóképpen járt el a Switch gyártója is az első idei Nintendo Directtel, amit rövidesen egy újabb, Pokémon-centrikus prezentáció követ majd.

Hirdetés

Természetesen a Sonyt sem kell félteni, várhatóan idén is több bemutatót szentel majd nemcsak házon belül készülő játékainak, hanem partnerei kiemelten fontos címeinek is. Ennek szellemében 2023 első PlayStation State of Play előadásának középpontjában a Suicide Squad: Kill the Justice League áll majd.

Több mint 15 percet fogunk látni a Rocksteady régóta várt alkotásából , de Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang és King Shark szerencsétlenkedésén túl jut egy kevés a rivaldafényből 5 olyan PSVR2-re fejlesztett címnek is, amelyek csak később jelennek majd meg az év folyamán.

A következő State of Play február 23-án, csütörtökön, magyar idő szerint este 10 órakor kezdődik, igény szerint nyomon lehet követni a Twitchen és a YouTube-on is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)