Hirdetés

Megvan a negyedik Cyberpunk 2077 Night City Wire livestream dátuma is

|

A CD Projekt RED-nek akad még bőven mesélni valója a játék megjelenése előtt.

Hirdetés

Bár rengeteg túlóra árán, de végre aranylemezre került a Cyberpunk 2077, szóval már biztosan meg fog jelenni november 19-én a CD Projekt RED várva-várt akció-szerepjátéka. Addig bőven van időnk áttanulmányozni Night City teljes térképét, megismerni a várost, és megnézni a következő livestreamet, amely valószínűleg újabb izgalmas részleteket fog elárulni a projektről. 

Hirdetés

A stúdió Twitteren jelentette be, hogy október 15-én,  csütörtökön, magyar idő szerint 18:00-kor tartják meg a negyedik Night City Wire livestreamet, amelynek fókuszában most a Cyberpunk 2077 járművei állnak majd, de emellett számíthatunk új gameplay felvételekre és bejelentésekre is. 

Ki tudja, talán Keanu Reeves is beköszön majd. Ha esetleg nem értek rá élőben követni, akkor sincs para, mivel minden újdonságról be fogunk számolni és visszaolvashatjátok/nézhetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)