Hirdetés

Megvan a PlayStation Stars hűségprogram indulásának időpontja

|

A Sony a következő hetekben a világ minden táján elérhetővé fogja tenni az új projektjét.

Hirdetés

A PS Plus rendszer átszervezésével a Sony több opciót is adott ahhoz, hogy kihozzuk a maximumot PlayStationön a gamer-élményből. Ennek része lesz a PlayStation Stars rendszer is, ami tulajdonképpen egy hűségprogram vásárlóknak és rajongóknak egyaránt.

Az ingyenes lehetőségnek köszönhetően havi akciókkal, trófeákkal és más megoldásokkal gyűjthetünk csillagokat, amiket aztán beválthatunk majd digitális apróságokra vagy PS Storeban megtalálható termékekre.

Hirdetés

Ugyan mindez nagyon jól hangzik, a gyakorlatban valószínűleg nehezebb lesz összeszedni egy God of Warra valót, mint elsőre gondolnánk. Akárhogy is, a program hamarosan tényleg itt lesz: a Sony már ma útjára engedi a PlayStation Starst az ázsiai régióban. Amerika fogja követni a sort október 5-én, ami pedig minket illet itt Európában, két hét múlva, október 13-án kezdhetjük majd el gyűjtögetni a csillagocskákat. A PlayStation Stars lehetőségeinek kihasználásához semmilyen előfizetésre nem lesz szükség. Ti ránéztek majd?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)