Hirdetés

Megvan a Samurai Jack játék megjelenési dátuma

|

Készülhetünk a harcra, alig egy hónap múlva indulhat is a csata.

Hirdetés

A világ egyik közkedvelt rajzfilmsorozata hamarosan megkapja saját videojáték spin-offját. A Samurai Jack: Battle Through Time első ránézésre nem tűnik egy kifejezetten innovatív csodának, de a tény, hogy a széria alkotója, Genndy Tartakovsky felügyeli a fejlesztést, már önmagában bizakodásra adhat okot. Akárhogy is, sokat nem kell várnunk arra, hogy magunk ítélhessük meg a játékot.

Hirdetés

A sztoriért az a Darrick Bachman felel, aki a sorozat vezető írójaként számtalan drámai és szórakoztató pillanatot nyújtott már nekünk. A történet szerint Jack az Aku elleni végső csatájában csapdába esett, és elveszett egy alternatív idősávban. Hősünknek végig kell kaszabolnia magát idegen világokon, hogy visszajuthasson otthonába, és befejezhesse a harcot, amit elkezdett.

A Samurai Jack megjelenése 2020. augusztus 21-én esedékes PC-re (Steamen és az Epic Games Store-on), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)