Hirdetés

Megvan a Silent Hill: Ascension megjelenési dátuma?

|

Valami történik a horrorjáték körül, de egyelőre nem tiszta a kép. Kaptunk is megjelenési dátumot, meg nem is.

Hirdetés

Még tavaly jött a bejelentés, hogy a Silent Hill új irányba indul. A számos fejlesztés alatt álló projekt között a legérdekesebb a Silent Hill: Ascension volt, amiről azt ígérték, hogy egy interaktív sztoriélmény lesz, amiben a közösség döntései fogják befolyásolni a történet menetét.

A célplatformokat és megjelenési dátumot még nem ismertük, de ez most változott.

A napokban ugyanis a játék felbukkant a Google Play felületén, ami azt jelenti, hogy androidos eszközökön már biztosan futni fog az Ascension, és így várhatóan iOS-en is elérhető lesz. Külön érdekesség, hogy a Google meg is jelölte az október 31-ét megjelenési dátumnak. Ez lehetne igazából csak helykitöltő becslés, de mivel a dátum tökéletesen passzol a halloweeni horrorőrülethez, nem nehéz elhinni, hogy aznap veszi kezdetét a kaland.

Hirdetés

Az egyetlen ok, amiért elbizonytalanodtunk a megjelenési dátum kapcsán, hogy se a hivatalos weboldal, se a hivatalos közösségi oldal nem jelezte még a dátumot. Szóval valaki vagy idő előtt engedett ki információt, vagy csak tényleg találgatások áldozatai lettünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)