Hirdetés

Megvan a World of Warcraft: Cataclysm Classic megjelenési dátuma, hamarabb jön, mint vártuk

|

Néhány hét múlva magunk mögött hagyjuk a rideg északot, és hazatérünk egy széttépett világ maradványaira.

Hirdetés

Továbbra is óriási siker a World of Warcraft Classic, és hamarosan pillanathoz érkezik. A vanilla változat rajongói régi és új tartalmakat élvezhetnek a Season of Discovery, a Classic Era és a Hardcore szervereken keresztül, miközben a modern WoW rajongói hamarosan belevághatnak a Season 4-be, és készülhetnek a The War Withinre.

A kettő között található a Classic azon változata, ami hamarosan megkapja a Cataclysm kiegészítőt. A WoW harmadik bővítményében a Deathwing még a tavasz végén újra elpusztítja a régi világot.

A menettervet tegnap este jelentette be a Blizzard, ennek nyomán április 30-án érkezik a kiegészítőt megelőző frissítés. Ez elhozza az új talent rendszert, az átalakított régi világot, az új fajokat, és a Cataclysm sztorijának felvezető küldetéseit. Maga a kiegészítő május 20-án indul, amikor is megnyílnak az új területek, és mindenki elkezdhet dolgozni a 85-ös maximum szinthatár eléréséért.

Hirdetés

A Rise of the Zandalari tartalmi csomag júliusban, a Rage of the Firelands októberben, az Hour of Twilight pedig 2025 januárjában érkezik.

A Cataclysm Classic extra költségek nélkül lesz elérhető minden előfizetőnek. Aki szeretné, az megveheti valamelyik digitális "goodie baget" a kiegészítőre készülve, de annak tartalmai teljesen opcionális extrák.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)